Klubb for Mondeo entusiaster, hovedsaklig i Norge, men alle er velkommen!
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  HjelpHjelp  SøkSøk  Bli MedlemBli Medlem  MedlemslisteMedlemsliste  GrupperGrupper  Logg InnLogg Inn  

Share | 
 

 feil på min bil etter 6 mnd

Vis Forrige Tema Vis Neste Tema Go down 
AvInnlegg
madmax
Mondeofreak
Mondeofreak
avatar

Antall Innlegg : 116
Age : 50
Location : stjørdal
Registration date : 01.03.2008

PosteTema: feil på min bil etter 6 mnd   16/1/2009, 22:54

1. Fremre parkerings sensor er altfor følsom. Piper på "alt" som ligger på veien(f.eks. is klumper og steiner). Lånte annen S-max, og den var ikke slik.
2. Converse+ menyen mister noen av linjene/valgene av og til. Dette skjedde 18.07.08, 02.12.08 og 05.01.09
3. Får "Fel på Forward Alert" i Converse+ menyen hver gang jeg starter bilen
4. Får "Fel på Framljus" i Converse+ menyen hver gang jeg starter bilen hvis det er -5 grader eller kaldere ute
5. Det skrangler i passasjersetet foran
6. "Manuel hold" på bakkestart hjelpen virker ikke

Men uansett: dette er en KJEMPEBIL!! cheers
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
Kasei
Mondeoguru
Mondeoguru
avatar

Antall Innlegg : 84
Age : 41
Location : Ullensaker
Registration date : 10.12.2007

PosteTema: Re: feil på min bil etter 6 mnd   17/1/2009, 20:41

Feilmeldingene fra Forward Alert og frontlys har jeg også hatt. Begge kom pga lav batterispenning. Det kjipe er at man må inn på verksted for å nullstille feilmeldingene fra systemet.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
 
feil på min bil etter 6 mnd
Vis Forrige Tema Vis Neste Tema Til Toppen 
Side 1 av 1
 Similar topics
-
» Byttet luftfilter på audi- ESP lampen lyser etter start
» Gløding
» Bilda fra Piteå 11 tell 13 juli og Skellefteå helga etter.
» NULL lyd fra subwoofer
» Lesing av feilkoder Chevrolet Blazer (muligens andre og?)

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Norwegian Mondeo Club :: Mondeo 2007- 2015 (MK4) :: Diverse-
Gå Til: