Klubb for Mondeo entusiaster, hovedsaklig i Norge, men alle er velkommen!
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  HjelpHjelp  SøkSøk  Bli MedlemBli Medlem  MedlemslisteMedlemsliste  GrupperGrupper  Logg InnLogg Inn  

Share | 
 

 Elektrisk problem

Vis Forrige Tema Vis Neste Tema Go down 
AvInnlegg
jallis



Antall Innlegg : 46
Location : lillehammer
Registration date : 02.07.2012

PosteTema: Elektrisk problem   2/6/2014, 08:53

Hei jeg har en 2008 mod mondeo ghia x med stor navi, har i det siste opplevd at da jeg starter bilen går ikke cd spiller/navi på automatisk, da jeg slår den på kommer det melding om at system blir slått av innen en time (bilen går men den tror ikke det selv) ac funker da ikke,
kan kjøre et stykke å plutselig fungerer det igjen som normalt.. Kan også fungere normalt fra oppstart men plutselig slå seg av
Har også opplevd at det bare kommer et klikk da jeg trykke på start knapp (key les go) skrur jeg av bateri polene funker alt igjen med en gang.

Noen som har hatt moe lingnende?? Eller har noen formening hva som kan være feil?
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
HallaBalla
Beyond MondeoGeek!!
Beyond MondeoGeek!!


Antall Innlegg : 732
Location : Mondeo heaven
Registration date : 03.12.2007

PosteTema: Re: Elektrisk problem   2/6/2014, 10:22

Dårlig batteri? Så lav spenning at systemet tror at motoren ikke går?
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
jallis



Antall Innlegg : 46
Location : lillehammer
Registration date : 02.07.2012

PosteTema: Re: Elektrisk problem   2/6/2014, 11:12

Målte i stad å vil si det var bra med strøm:

12,63 volt etter å ha stått parkert 3 t
14,21 volt på tomgang
12,95 volt etter stopp
Noen andre ideer?
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
jallis



Antall Innlegg : 46
Location : lillehammer
Registration date : 02.07.2012

PosteTema: Re: Elektrisk problem   6/6/2014, 10:11

har nå vært innom ford og de prøvde å finne feilkoder det var det ingen av så oppdaterte soft varen,
det ble ikke noe bedre kansje enda rarere for nå slår cd spiller og klima seg sjelden på da jeg starter bilen, men da jeg vrir lys bryter på park og setter på tåkelys framme slår den seg plutselig på, er ikke altid den slår seg av da jeg stopper og låser bilen heller...

er det noen som har noen ide på hva dette kan være??
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
HallaBalla
Beyond MondeoGeek!!
Beyond MondeoGeek!!


Antall Innlegg : 732
Location : Mondeo heaven
Registration date : 03.12.2007

PosteTema: Re: Elektrisk problem   6/6/2014, 10:48

Kan Ford lese feilkoder fra navi'n? Er jo en Blaupunkt-boks.

Kan jo prøve å bytte enheten, men det er sikkert ikke direkte billig, hvis du ikke finner en hos høgger'n.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
jallis



Antall Innlegg : 46
Location : lillehammer
Registration date : 02.07.2012

PosteTema: Re: Elektrisk problem   6/6/2014, 10:52

i teorien burde de jo kunne finne feilkoder hvis det var dårlig jording for eksempel?
tja det hørtes hvertfall dyrt ut :/
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
jallis



Antall Innlegg : 46
Location : lillehammer
Registration date : 02.07.2012

PosteTema: Re: Elektrisk problem   16/6/2014, 19:53

selve enheten koster ikke mindre en 20 000,- + moms hos ford og 7-8000,- på et høggeri :/
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
Smack332



Antall Innlegg : 8
Registration date : 05.05.2009

PosteTema: Re: Elektrisk problem   8/1/2015, 11:36

Fant du ut av hva problemet var? Jeg har noe lignende på min nå.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
jallis



Antall Innlegg : 46
Location : lillehammer
Registration date : 02.07.2012

PosteTema: Re: Elektrisk problem   8/1/2015, 12:30

Hei hadde glemt jeg hadde spurt om dette her, jeg stilte egentli samme spørsmål igjen i en ny tråd her om dagen... Har ikke funnet ut av detta her med cd spiller men har byttet til den den lille sony spilleren, da er ac og radio adskilt fra hverandre, å da funker ac, start problem er borte men problemet med strøm er der da den noen ganger mener bilen ikke er starta å beskjed om at system skrues av om 1 time kommer opp, og lys mangler i de yttre knappan.... Så egentli det jeg har funnet ut er at feilen er ikke i spillern hos meg... Sad
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
Smack332



Antall Innlegg : 8
Registration date : 05.05.2009

PosteTema: Re: Elektrisk problem   8/1/2015, 12:34

Takk for svar. Det blir fort dyrt med disse obskure elektriske feilene som selvfølgelig kommer like etter at bilen går ut på garanti. Feilsøkingen kan ta lang tid. Men det at flere har samme problemet tilsier jo at Ford burde vite noe om årsaken. Var det slik at du hadde hatt den inne på feilsøking? Hos Ford?
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
jallis



Antall Innlegg : 46
Location : lillehammer
Registration date : 02.07.2012

PosteTema: Re: Elektrisk problem   8/1/2015, 12:41

Jepp min har vært inne å prøvd og feilsøke uten noen funn, hva skjer i bilen din da smack332??
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
Smack332



Antall Innlegg : 8
Registration date : 05.05.2009

PosteTema: Re: Elektrisk problem   8/1/2015, 13:38

Navi slår seg av og på under kjøring, og jeg får opp melding om 1 time osv. Én gang har jeg opplevd at den ikke starter. Det skjedde selvfølgelig sent en kveld når svigers hadde lånt bilen. Måtte kjøre to timer for å hjelpe dem. Det løste seg med en "reboot", koble fra og til batteriet.

Kan også nevne at GPS ikke har virket på en stund grunnet fukt i antenna. Dette er også en vanlig feil ser det ut til. Idiotisk konstruksjon av Ford. Jeg har kjøpt inn ny antenne (en såkalt mouse antenne) og skal skifte den selv. I den prosessen tar jeg ut hele navien og setter antenna under dashen. Jeg håper at problemet kanskje løser seg da, ved at det er en løs ledning eller noe slikt. Men jeg tror det er mer komplisert enn som så.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
Sponsored content




PosteTema: Re: Elektrisk problem   Today at 03:59

Til Toppen Go down
 
Elektrisk problem
Vis Forrige Tema Vis Neste Tema Til Toppen 
Side 1 av 1
 Similar topics
-
» Elektrisk servo for eldre amerikanske biler.
» Kraftig EL-radiatorvifte ?
» Gløding
» Gnist problem volvo
» Rexton

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Norwegian Mondeo Club :: Mondeo 2007- 2015 (MK4) :: Elektronikk-
Gå Til: