Klubb for Mondeo entusiaster, hovedsaklig i Norge, men alle er velkommen!
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  HjelpHjelp  SøkSøk  Bli MedlemBli Medlem  MedlemslisteMedlemsliste  GrupperGrupper  Logg InnLogg Inn  

Share | 
 

 Feilmeldiger og ingen lading

Vis Forrige Tema Vis Neste Tema Go down 
AvInnlegg
Gjest
Gjest



PosteTema: Feilmeldiger og ingen lading   3/10/2012, 21:27

Da var 126000 feilfrie km med Modeoen over...Startet opp i ettermiddag og skudde på varmetrådene bak og foran på vinduene. Fikk da straks opp feilmelding på instrumentpanelet med gule lys på abs og antispinn. Etter en stund begynte batterisymbolet å lyse. Skudde av det meste og da forsvant feilmeldingene. Kjørte noen mil og disse feilmeldingene dukket stadig opp på lavt turtall. Stoppet bilen og da ville den ikke starte igjen pga lite strøm. Fikk start igjen med startkabler.
Har vært veldig fuktig i dag, men det har det jo vært tidligere også.
Gjelder Mondeo 06, 2.0 TDCI

Noen forslag? Eller er det rett til Ford i morgen
Til Toppen Go down
Frankeren
Beyond MondeoGeek!!
Beyond MondeoGeek!!


Antall Innlegg : 877
Age : 34
Location : Bergen
Registration date : 18.03.2010

PosteTema: Re: Feilmeldiger og ingen lading   4/10/2012, 11:56

Dårlig lading/dårlig generator. Ødelagt batteri. Vil nok tro det er noe slikt og at du bare har alt for lite strøm på anlegget i bilen. Med for lite strøm kan det komme mange rare feilmeldinger som ikke er feil om du skjønner. Ville sjekket hvor mye generatoren lader med, og om batteriet klarer å holde på strømmen. Dynamoen bør lade med 13,6V++.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
Gjest
Gjest



PosteTema: Re: Feilmeldiger og ingen lading   4/10/2012, 15:46

Takk for svar. Dynamoen var gåen og må byttes. Koster kr 7500,- på Ford. Husker at slike ting var billigere før, men sånn har det vel blitt.
Til Toppen Go down
Sponsored content




PosteTema: Re: Feilmeldiger og ingen lading   

Til Toppen Go down
 
Feilmeldiger og ingen lading
Vis Forrige Tema Vis Neste Tema Til Toppen 
Side 1 av 1
 Similar topics
-
» Lading av batteri i campingvogn direkte fra bil-dynamo
» NULL lyd fra subwoofer
» Oljetrykk
» GSX 1100 EF 1984 lade problemer

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Norwegian Mondeo Club :: Mondeo 1993-2007 (MK1-MK3) :: Motor-
Gå Til: