Klubb for Mondeo entusiaster, hovedsaklig i Norge, men alle er velkommen!
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  HjelpHjelp  SøkSøk  Bli MedlemBli Medlem  MedlemslisteMedlemsliste  GrupperGrupper  Logg InnLogg Inn  

Share | 
 

 Ford Kverneland er bedriten bedrift.. Bare surr!

Go down 
AvInnlegg
Anderwin
Mondeofreak
Mondeofreak
avatar

Antall Innlegg : 143
Age : 27
Registration date : 17.06.2011

PosteTema: Ford Kverneland er bedriten bedrift.. Bare surr!   7/11/2011, 10:55

Jeg kjøpte meg en 04 modell av Ford Mondeo MK 3. Jeg har hatt en del feil med den men de fleste er jo byttet og fikset. Bilen har jo gått 318 tusen KM.

Var innom Kverneland Drammen for å ta en sjekk av bilen og at bilen DRO til venstre. De fant jo ikke alle feilene av bilen min heller noe som sier litt hvordan de jobber. De fant ikke ut at bremselys bak øverst i "taket" ikke virker og vindusviskeren bak ikke funker. Dette viste jeg om og pluss at vindus viskeren bak ikke funket. Da sa de gikk over hele bilen!! Dette var i august.

Da ble det påbevist at sverdet bak var bøyd på høyre side, trengte 4-hjuls kontroll, bakrekaliper på venstre side bak var defekt. Noe xeno greier også at drivakslene var defekte. Jeg spurte hvem drivakslen og det kunne de ikke finne ut av pga var så mye jobb. Dro til Bilia som fant ut at det var høyre side som var verst og TRENGTES å bytte. Dette kunne de jo ha gjort på Kverneland enn å si det var for mye jobb osv.

På mitt ark så står det at kaliperen bak som gjør at bilen går til venstre! Spesifikt kaliperen står det. Byttet jo denne for en fin pris, deretter sa jeg at bilen dro til venstre enda. Da fikk jeg bare svar på telefonen litt irritert at det var mer med bilen som er feil og kan gjøre dette. Men da sier jeg på mitt papir så står det ikke det. Deretter avtaler jeg å bytte en del hos Ford, 4-hjulskontroll og sverd og andre deler. Til 14000,-

Dette var med å diagnosiere motoren min. De kom ut en halvtime før jeg skulle betale om de skulle fylle på gass på AC kompressoren og da ble summen 14000,- med gass og alt fikset. Skal betale så kommer det plutselig opp i over 18000 tusen. Idiotisk ja?!

Dro ned forrige uke å sa at bilen enda drar til venstre også videre. Når ratte er rett så går bilen til venstre.. De har hatt bilen min inn og ut ifra tirsdagen til fredagen. Fredagen hadde de enda ikke funnet ut feilen også begynte moroa. På fredagen begynner de å si at jeg har krevd å få en ny 4-hjulskontroll. Dette har jeg aldri krevd men hadde kanskje vært lurt vist de skal ta rattet i rett stilling igjen. Igjen beviser det at de har gjort en dårlig jobb. Hjuelene var feil stillinger.

Fikk også vite at de begynte å bli irritert ettersom jeg hadde "lurt" de for penger når jeg hadde betalt bare 14000 for deler som kostet mer osv. Er ikke min feil at jeg får en pris via telefon og ifra Kverneland. Fyren sitter og sier at de skulle ha ringt meg å sagt ifra at å sjekke motoren osv kostet mer. Men da fikk jeg vite de har ikke sjekket hele motoren ettersom de hadde dårlig tid. Er ikke min feil at de må jobbe overtid osv?!. JEg og min far satt på Ford i over to timer også klager de på at kunne ha ringt og sagt at prisen var høyere osv. Men en halvtime før så får jeg vite at 14000,- er det på og blir ikke høyere..

Useriøst bedrift og jeg kommer evnetuelt til å kontakte VG. Fyren sa også at ettersom bilen var så gammel og gått så langt kunne jeg ikke kreve å ha noe bra kvalitet osv. Så han sier rett og slett at Mondeo som har gått over 300+ er dårlig kvalitet?

Ringte også Ford selve Ford også sa jeg problemer de kunne ikke hjelpe meg også sa jeg: Når en som er og jobber for Ford sier at kvaliteten er elendig så hva sier dere da? Ingenting fikk jeg som var og da sa jeg kunne gå til avisen også si det og det var ikke noe problem også la de på.


Så er det noen som kan hjelpe meg å finne ut hvorfor BILEN drar til venstre? Det er mer saker på Kverneland Drammen, satt og ventet på min bil så kom det en fyr inn som jobbet der også sa at de hadde fått knust en rute på en bil osv.

De fikk fram en FEILkode når de feilsøkte bilen men den koden har jeg aldri fått vite hva er. Var innom Kverneland å skulle få denne koden og da skulle jeg få den i løpet av to uker. Ringer etter fire uker også etterlyser koden, da skal jeg få den om to uker til. Men nei da, fant ut at de har rot i arkivet dem også har de hyret inn folk som rydde for dem. Dette sier bare det er rot og mye mer. Mekanikerne sier imot hva de kundefolkene sier og de sier at man ikke skal høre på mekanikeren men på de.

Hva slags surr er dette?? Jeg vurdere å selge bilen min nå og er lei av Ford generelt nå.. Noen som kan hjelpe?!

Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil http://www.retro1.no
Anderwin
Mondeofreak
Mondeofreak
avatar

Antall Innlegg : 143
Age : 27
Registration date : 17.06.2011

PosteTema: Re: Ford Kverneland er bedriten bedrift.. Bare surr!   11/11/2011, 16:02

Skulle bytte bremseklosser bak og spurte Ford om det var sånn som sa ifra vist det var slitt. Nei, var ikke det på min bil.

Greit det, dro til Thorsov å bestilte varene. Tok av hjulet og fant ut at jeg hadde fått feil klosser ettersom jeg hadde bremseklosser som sa ifra...

Er det mulig, brukte en del tid på dette surret, virker jo bare at de ikke har peiling i det hele tatt...
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil http://www.retro1.no
Anderwin
Mondeofreak
Mondeofreak
avatar

Antall Innlegg : 143
Age : 27
Registration date : 17.06.2011

PosteTema: Re: Ford Kverneland er bedriten bedrift.. Bare surr!   27/12/2011, 15:09

Saken har blitt sendt til forbrukerrådet så får vi se hva som skjer fremover. Ettersom sjefene gir seg ikke og kaller meg en "juger" osv..


Edit: En venn av meg kjøpte seg mondeo ettersom han likte min, han hadde har jo registerkjede men ringer til et ford verskted så prøver de lure han ettersom de sier det er intervaller på kjeden osv.

ringer senere og da blir de wtf, hvem har sagt det her osv. Bare surr via Ford. Blir vel aldri mer Ford hos meg, servicen de gir er helt i bunn, ifra alle verkstedene.. Hjelpe meg. Lure folk for penger er de gode til!

Edit 2: Enda ikek fått min feil kode ifra verkstedet enda.. Dette var jo når de "fikset" bilen!
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil http://www.retro1.no
Anderwin
Mondeofreak
Mondeofreak
avatar

Antall Innlegg : 143
Age : 27
Registration date : 17.06.2011

PosteTema: Re: Ford Kverneland er bedriten bedrift.. Bare surr!   27/2/2012, 16:55

Nå skal Kverneland bytte sakene og ta ny firehjulskontroll og det på dem sin regning! Det er jo positivt!
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil http://www.retro1.no
Anderwin
Mondeofreak
Mondeofreak
avatar

Antall Innlegg : 143
Age : 27
Registration date : 17.06.2011

PosteTema: Re: Ford Kverneland er bedriten bedrift.. Bare surr!   14/3/2012, 00:43

Da var bilen min fikset Very Happy.

Kverneland sto for ny firehjulskontroll og bytting av bærearmen. Bærearmen skulle de bytte i løpet av dagen i går (06) men ble ikke ferdig før (07). Ettersom var en del rust og de måtte bruke ekstra tid, det er ikke mitt problem ettersom de sa de skulle ta det på dem sin regning. Dermed så måtte jeg betale 1300,- sa de. Endte med at jeg sto på bakbeina og ble ikke noe betaling ifra min side. Hvorfor skal jeg betale noe de sier de skal dekke? De skulle ihvertfall sagt ifra at jeg måtte betale når jeg var i kontakt med de en halvtime før de stengte og viste om problemet.

Så endte med litt krangling og måtte ikke betale, prøver da bilen på prøvetur. Rattet er ikke rett, utrolig så skal dra å si ifra ettersom mekanikeren sa rattet var rett når bilen gikk rett noe som var feil ettersom da gikk bilen til høyre. O.o

Skulle klage og ventet på fyr, han fyren bak disken spør hvorfor vi bruker Kverneland?!?! Idiotisk spørsmål og han henter sjefen. Forklarer det meste til sjefen, mekanikeren blir med ut for å være med på prøvetur. Han er enig og tar bilen opp til ny firehjulskontroll og alt er perfekt etterpå! Reddet av sjefen og mekanikeren! Mekanikeren var en UTROLIG snill fyr!

HOLDT DERE SÅ LANGT UNNA KVERNELAND SOM MULIG SIER JEG!

Bra de tapte penger på meg nå har jeg holdt på med denne saken før septemer rundt august tidene!
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil http://www.retro1.no
Sponsored content
PosteTema: Re: Ford Kverneland er bedriten bedrift.. Bare surr!   

Til Toppen Go down
 
Ford Kverneland er bedriten bedrift.. Bare surr!
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Norwegian Mondeo Club :: Mondeo 1993-2007 (MK1-MK3) :: Diverse-
Gå Til: