Klubb for Mondeo entusiaster, hovedsaklig i Norge, men alle er velkommen!
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  HjelpHjelp  SøkSøk  Bli MedlemBli Medlem  MedlemslisteMedlemsliste  GrupperGrupper  Logg InnLogg Inn  

Share | 
 

 "Sprengt" anlegg på avansert navi.

Vis Forrige Tema Vis Neste Tema Go down 
AvInnlegg
Inbreak
SuperMondeoMann
SuperMondeoMann


Antall Innlegg : 491
Location : Bergen
Registration date : 19.11.2008

PosteTema: "Sprengt" anlegg på avansert navi.   3/2/2011, 21:08

Har fleire gangar starta bilen, berre for å bli møtt av eit sprakebråk av ei anna verden.
Det er skikkelig forvrengt sprengt lyd som går gjennom marg og bein, og det har vore nummeret før eg har måtte saksøke Ford for hørselsskader kvar gang.
Lydnivået ved oppstart av bilen er vel vanligvis rundt 8-10, men sjølv ved nivå 1 er det så forfærdelig at trommehinnene nesten vil vrenge seg.
Dette er ved avspeling av USB på avansert navigasjon, men når det først kjem, er det også det same med radio og cd.
Det einaste som hjelper for å få det vekk, er å stoppe bilen og la den vere av ei lita periode, akkurat slik det er når den ikkje vil spela av musikk ved oppstart, eller det ikkje er lyd frå noke som helst, eller heile anlegget berre nektar å komme på. Slå av bilen og på igjen med ein gang hjeler ikkje, kun av ei periode på sikkert minst halvtimen til ein time.
Andre som har opplevd dette....?
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
 
"Sprengt" anlegg på avansert navi.
Vis Forrige Tema Vis Neste Tema Til Toppen 
Side 1 av 1
 Similar topics
-
» Da9el`s vento Xploding
» BMW E39
» Nissan Primera eksosanlegg
» Ønsker å kjøpe bilradio
» Masse bmw deler, Turbo osv:)

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Norwegian Mondeo Club :: Mondeo 2007- 2015 (MK4) :: Elektronikk-
Gå Til: