Klubb for Mondeo entusiaster, hovedsaklig i Norge, men alle er velkommen!
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  HjelpHjelp  SøkSøk  Bli MedlemBli Medlem  MedlemslisteMedlemsliste  GrupperGrupper  Logg InnLogg Inn  

Share | 
 

 Ingen lyd i radio

Vis Forrige Tema Vis Neste Tema Go down 
AvInnlegg
toreml



Antall Innlegg : 15
Registration date : 09.08.2010

PosteTema: Ingen lyd i radio   19/8/2010, 06:56

Fikk bilen på tirsdag - og idag kom første feil :-(

Startet opp bilen - og så da bare klokka på radioen (Sony DAB) - og ikke noe mer.
Fikk ikke startet radio - men klarte til slutt å få valgt CD - og den begynte å spille, men det kom ingen lyd.
Fikk også etterhvert valgt radio - men heller da kom det ingen lyd.

Noen ide på hva som kan være feil ?
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
toreml



Antall Innlegg : 15
Registration date : 09.08.2010

PosteTema: Re: Ingen lyd i radio   19/8/2010, 07:25

Var ute å prøvde igjen nå - og da så det helt likt ut.
Men så gikk det en liten stund - så kom det PLEASE WAIT i displayet.
Og etter det så virker radioen som den skal både på radio og CD - og med lyd

Hvorfor skjer dette?
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
Inbreak
SuperMondeoMann
SuperMondeoMann


Antall Innlegg : 491
Location : Bergen
Registration date : 19.11.2008

PosteTema: Re: Ingen lyd i radio   19/8/2010, 11:37

Ein god gamaldags BUG er det det er. Slik heile bilen er.....
Har hatt det liknande på min eigen bil med avansert nav.
Virkar som anlegget klikkar på eit vis, funkar ikkje før bilen har stått av ei god stund, men då er alt plutselig i orden igjen.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
Frankeren
Beyond MondeoGeek!!
Beyond MondeoGeek!!


Antall Innlegg : 877
Age : 34
Location : Bergen
Registration date : 18.03.2010

PosteTema: Re: Ingen lyd i radio   19/8/2010, 12:19

Hadde en klikk på min avanserte navi. Men dette fikset ford fort opp i og la inn ny SW. Dette hjalp og har siden ikke hatt problemer. Pluss at jeg med oppdateringen fikk en del mer valg på de forskjellige menyene.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
psv021



Antall Innlegg : 13
Location : Bergen
Registration date : 05.08.2010

PosteTema: Re: Ingen lyd i radio   3/9/2010, 23:00

Hatt akkurat samme symptomet et par ganger. Det ordner seg ved å slå radio av/på et par ganger. Stort sett...
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
Shorty
Mondeoguru
Mondeoguru


Antall Innlegg : 94
Location : Skedsmo
Registration date : 03.09.2007

PosteTema: Re: Ingen lyd i radio   3/9/2010, 23:37

Ikke hatt noe som helst problemer jeg Very Happy
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
YngveGS
Mondeofreak
Mondeofreak


Antall Innlegg : 108
Location : Bergen
Registration date : 28.05.2010

PosteTema: Re: Ingen lyd i radio   4/9/2010, 22:07

Shorty skrev:
Ikke hatt noe som helst problemer jeg Very Happy

Takk for at du og bidreg på dette forumet, og sørger for å halda kvaliteten oppe..

Problem med radio trur eg mangen har opplevd. Supertrikset er å ta ut og i sikringa. Då ordnar det seg oftast. OBS: Sjekk at du har koden til radioen, elles vert det fort dyrt.. Eg enda opp med å betala 600 kroner for koden.. Latterleg.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
Shorty
Mondeoguru
Mondeoguru


Antall Innlegg : 94
Location : Skedsmo
Registration date : 03.09.2007

PosteTema: Re: Ingen lyd i radio   6/9/2010, 14:35

Jello_B skrev:
Shorty skrev:
Ikke hatt noe som helst problemer jeg Very Happy

Takk for at du og bidreg på dette forumet, og sørger for å halda kvaliteten oppe..

.
silent
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
toreml



Antall Innlegg : 15
Registration date : 09.08.2010

PosteTema: Re: Ingen lyd i radio   21/9/2010, 11:51

Tok kontakt med Røhne Selmer idag siden jeg fikk det samme problemet med radioen igår.

Fikk telefon ifra dem hvor de sa at det var rapportert inn noen fler tilfeller med det samme problemet.
De hadde nå kontaktet Ford Norge for å høre hva som gjøres med det.

Venter spent på tilbakemelding.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
KingChaos
Mondeoguru
Mondeoguru


Antall Innlegg : 88
Registration date : 02.11.2009

PosteTema: Re: Ingen lyd i radio   20/10/2010, 22:04

[quote="Jello_B"]
Shorty skrev:
Eg enda opp med å betala 600 kroner for koden.. Latterleg.

Høres ut som du er blitt lurt... Very Happy
Forhandleren som solgt bilen ny har koden liggende på data ( iallefall seriøse forhandlere)
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
YngveGS
Mondeofreak
Mondeofreak


Antall Innlegg : 108
Location : Bergen
Registration date : 28.05.2010

PosteTema: Re: Ingen lyd i radio   3/11/2010, 11:07

[quote="KingChaos"]
Jello_B skrev:
Shorty skrev:
Eg enda opp med å betala 600 kroner for koden.. Latterleg.

Høres ut som du er blitt lurt... Very Happy
Forhandleren som solgt bilen ny har koden liggende på data ( iallefall seriøse forhandlere)

Greia var at min bil er svensk. Og då hadde dei visst sletta koden når den fekk nye skilt..

Men tykkjer det uansett er på trynet å betala så mykje for den koden.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
Sponsored content




PosteTema: Re: Ingen lyd i radio   

Til Toppen Go down
 
Ingen lyd i radio
Vis Forrige Tema Vis Neste Tema Til Toppen 
Side 1 av 1
 Similar topics
-
» NULL lyd fra subwoofer
» Ønsker å kjøpe bilradio
» Oljetrykk
» Auksjon: Dusjkabinett

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Norwegian Mondeo Club :: Mondeo 2007- 2015 (MK4) :: Elektronikk-
Gå Til: