Klubb for Mondeo entusiaster, hovedsaklig i Norge, men alle er velkommen!
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  HjelpHjelp  SøkSøk  Bli MedlemBli Medlem  MedlemslisteMedlemsliste  GrupperGrupper  Logg InnLogg Inn  

Share | 
 

 mister effekt når jeg kjører.

Vis Forrige Tema Vis Neste Tema Go down 
AvInnlegg
paulsen79



Antall Innlegg : 10
Registration date : 03.02.2010

PosteTema: mister effekt når jeg kjører.   3/2/2010, 19:37

hei.har en ford mondeo 2002 mod.130 hk.problemet mitt er når jeg kjører så mister jeg effekt.men når jeg stopper motoren og starte den igjen.så går den normalt en stund igjen.og sånn kan jeg drive på.er noen som kan hjelpe meg?
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
paulsen79



Antall Innlegg : 10
Registration date : 03.02.2010

PosteTema: Re: mister effekt når jeg kjører.   5/2/2010, 20:44

er d ingen som har hattd problemet?
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
ohkarlsen



Antall Innlegg : 25
Location : Østfold
Registration date : 02.12.2009

PosteTema: Re: mister effekt når jeg kjører.   5/2/2010, 21:54

paulsen79 skrev:
er d ingen som har hattd problemet?

Diesel eller bensin? Dersom det er diesel vet jeg at det er en elektronisk del med turboen som kan ryke som gir denne feilen. Satt på med en med Galaxy som mistet effekten Måtte stoppe bilen og starte på nytt før turboen fungerte som normalt. Mener han betalte rundt 4 500,- på Ford for å få fikset problemet.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
paulsen79



Antall Innlegg : 10
Registration date : 03.02.2010

PosteTema: Re: mister effekt når jeg kjører.   6/2/2010, 01:45

er diesel ja.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
paulsen79



Antall Innlegg : 10
Registration date : 03.02.2010

PosteTema: Re: mister effekt når jeg kjører.   6/2/2010, 01:54

men den kan fungere bra lenge og da.og kan gå to min før den tuller.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
ohkarlsen



Antall Innlegg : 25
Location : Østfold
Registration date : 02.12.2009

PosteTema: Re: mister effekt når jeg kjører.   6/2/2010, 08:48

Var slik på Galaxyen også. Veldig periodisk. Ta deg en telefon til et fordverksted. Da kan det godt være at du får et forslag på hvilken del som kan gi denne feilen. Du kan jo få lest av feilkodene også.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
ohkarlsen



Antall Innlegg : 25
Location : Østfold
Registration date : 02.12.2009

PosteTema: Re: mister effekt når jeg kjører.   6/2/2010, 08:57

Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
paulsen79



Antall Innlegg : 10
Registration date : 03.02.2010

PosteTema: Re: mister effekt når jeg kjører.   6/2/2010, 16:56

takk.skal ha den på ford verksted over helga.har en kompis som jobber der.så får håpe han finner noe da.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
twotribe



Antall Innlegg : 3
Registration date : 03.05.2010

PosteTema: Re: mister effekt når jeg kjører.   3/5/2010, 21:22

Mann! Jeg tror jeg har samme problemene som deg.

scenario:

Jeg ligger i 100 km/t i 5 gir. Gir flatt jern for å kjøre forbi, så går det er røkk i bilen, motorkraften blir borte, glødelampen blinker, og jeg må stoppe og starte motoren for å "resette". Da er alt fint igjen til jeg gir flatt jern i 4 eller 5 gir. Problemet blir større og større for hvor lengre bilen går.

jeg har vært i kontakt med ford og brukt 20 000 på feilsøking uten hell. De mener det kan være noe med dysene. Jeg har byttet masse greier, blant annet kamaksel sensor.

Har du fått noen løsning på problemet? Likner problemet på det jeg har?

Jeg har en 2002 2L diesel 115HK.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
paulsen79



Antall Innlegg : 10
Registration date : 03.02.2010

PosteTema: Re: mister effekt når jeg kjører.   9/7/2010, 19:31

d var vakumopptrekket til til turbon som var defekt.koplet konstant vakium til turbo.funker som bare d.ikke er d skadelig eller.har prata med gik turbo som leverer turboer til ford.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
paulsen79



Antall Innlegg : 10
Registration date : 03.02.2010

PosteTema: Re: mister effekt når jeg kjører.   2/7/2011, 21:15

hei.har problem igjen nå.har en 2002 mondeo med 130 hk disel motor.glødelampa blinker og bilen trekker dårlig.på verkstede sier dem at det er dyse nr 1 som det er noe feil med.noe som har vært borti det samme problemet?
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
Torvikholm



Antall Innlegg : 3
Age : 25
Registration date : 04.05.2012

PosteTema: Re: mister effekt når jeg kjører.   4/5/2012, 19:36

Forige eiger fortalte meg at han hadde ett lignende problem på bilen før han solgte den til meg. Den ble tatt til Diagnose og feilmeldingen var "Høyt dysetrykk", eller noe i den duren. Dysene ble byttet uten hell, Manefoilen ble byttet uten hell, Det elektriske nettet ble byttet uten hell og lambda-sensoren ble byttet uten hell. der va noe mer som ble byttet også, men husker det ikke i forbifarten. Til slutt spurte forige eiger om de ikke bare kunne bytte turbo, for han trodde det var den og ganske riktig... Feilen e vanskelig å se på diagnose-pogrammene, fordi det blir høyt driftofftrykk i forhold til lufttrykk(tror eg), som gir en noelunde uforståelig feilmelding. Turboen i bilen min hadde bare problemer når den var kald og symptomene var krafløs motor ved omtrent 2000 rpm...
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
Sponsored content




PosteTema: Re: mister effekt når jeg kjører.   Today at 01:55

Til Toppen Go down
 
mister effekt når jeg kjører.
Vis Forrige Tema Vis Neste Tema Til Toppen 
Side 1 av 1
 Similar topics
-
» Kraftig EL-radiatorvifte ?
» Lakk og lær med Jompa.

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Norwegian Mondeo Club :: Mondeo 1993-2007 (MK1-MK3) :: Motor-
Gå Til: