Klubb for Mondeo entusiaster, hovedsaklig i Norge, men alle er velkommen!
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  HjelpHjelp  SøkSøk  Bli MedlemBli Medlem  MedlemslisteMedlemsliste  GrupperGrupper  Logg InnLogg Inn  

Share | 
 

 Parkering sensor problem

Vis Forrige Tema Vis Neste Tema Go down 
AvInnlegg
Cahill



Antall Innlegg : 8
Registration date : 17.02.2009

PosteTema: Parkering sensor problem   7/10/2009, 17:42

Hei..

Parkering sensoren på min mondeo (stv 04) er død.. Det som skjer når jeg setter den i revers er at det først kommer en lang lyd, og så to pip i samme tone som den lagte når den virker.. Noen som vet hva som kan være feil?
Sensoren er orginal på bilen..
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
KingChaos
Mondeoguru
Mondeoguru


Antall Innlegg : 88
Registration date : 02.11.2009

PosteTema: Re: Parkering sensor problem   9/11/2009, 19:04

Feil på en av sensorene eller i lednings nettet.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
roddis
Mondeofreak
Mondeofreak


Antall Innlegg : 135
Registration date : 29.03.2008

PosteTema: Re: Parkering sensor problem   13/11/2009, 17:30

Jeg hadde samme problem på min. Ford folka endte med å bytte alle sensorene.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
Cahill



Antall Innlegg : 8
Registration date : 17.02.2009

PosteTema: Re: Parkering sensor problem   25/11/2009, 11:28

I går virket plutselig sensoren igjen etter at jeg vasket bilen.. Men i dag virker den ikke lengre.. Sad Kan det hjelpe å nullstille computeren på bilen eller dårlig batteri? Forstår ingenting, den kan jo ikke være ødelagt hvis den plutselig virket en dag...
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
KingChaos
Mondeoguru
Mondeoguru


Antall Innlegg : 88
Registration date : 02.11.2009

PosteTema: Re: Parkering sensor problem   25/11/2009, 15:44

Det er defekte sensorer eller ledningsnett. Har ingenting med dårlig batteri eller modul å gjøre.
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
Cahill



Antall Innlegg : 8
Registration date : 17.02.2009

PosteTema: Re: Parkering sensor problem   25/11/2009, 19:26

Takk for alle svar..Har minimal peiling på bil så alt blir googlet og forsøkt.. Smile Er nå nesen helt sikker på at det er en sensor som er problemte, det var helt død når jeg tok på den, mens de 3 andre ga vibrasjon/puls bevegelse.. Er det noen måte å feilsøke om den er selve sensoren eller om det kan være ledningen fra denne sensoren som er feil?
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
KingChaos
Mondeoguru
Mondeoguru


Antall Innlegg : 88
Registration date : 02.11.2009

PosteTema: Re: Parkering sensor problem   26/11/2009, 22:33

Da må du iallefall fysisk sjekke ledninger og evt måle ledningene.
Men så lenge du har funnet den som er død, kan dy bytte plass på den og en annen for å se om det er sensoren eller ledningsnettet
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
Sponsored content




PosteTema: Re: Parkering sensor problem   Today at 21:21

Til Toppen Go down
 
Parkering sensor problem
Vis Forrige Tema Vis Neste Tema Til Toppen 
Side 1 av 1
 Similar topics
-
» Gløding
» Gnist problem volvo
» Rexton
» 350 TBI
» Automat choke på Daelim 50Scooter

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Norwegian Mondeo Club :: Mondeo 1993-2007 (MK1-MK3) :: Diverse-
Gå Til: